Yri­ty­se­sit­te­ly

Kierrätämme kaikki metalliromut tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti vuosikymmenten kokemuksella!

Lue tästä meiltä useimmin kysytyt kysymykset

Ympäristöystävällistä metalliromun kierrätystä vuosikymmenten kokemuksella

Metallivälitys Räsänen on perustettu jo vuonna 1984, joten meillä on vuosikymmenten vankka kokemus metalliromun parista. Kierrätämme kaikki metalliromut tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti. Palvelemme niin yrityksiä, yksityishenkilöitä kuin kunnallistakin puolta.

Riippumatta siitä, onko sinulla pieniä vai suuria metalliromueriä, me olemme täällä auttaaksemme!

Asioidessasi kanssamme voit olla ylpeä siitä, että osallistumalla metalliromun kierrätykseen teet oman osasi ilmaston hyväksi.

 

Haluatko tietää päivän hinnan? Ota yhteyttä meihin ja kysy, niin kerromme sinulle ajankohtaisen tiedon. Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Kaatopaikantie 316 (Jätekukko) 70800 Kuopio. Voit tuoda metalliromua suoraan toimipisteellemme, tai vaihtoehtoisesti voimme järjestää noudon vaikka suoraan kotipihastasi. Kummassakin tapauksessa olemme apunasi ja opastamme sinua koko prosessin ajan.

Olemme suunnitelleet toimintatapamme niin, että se olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta asiakkaillemme. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus nopeasti ja vaivattomasti päästä eroon tarpeettomasta metalliromusta.

Liity mukaan muutokseen ja tee ekoteko tänään! Kierrättämällä tarpeetonta metalliromua et vain saa päivän parasta hintaa, vaan olet myös osa suurempaa muutosta kohti kestävämpää huomista.

 
Sähköposti:
Käyntiosoite:
Kaatopaikantie 316 (Jätekukko)
70800 Kuopio